Opini Masyarakat – Silahkan masukan komentar atau laporan yang berkaitan dengan Dinas Pekerjaan Umum Penataan Ruang dan Pertanahan

About the author
2 Comments
  1. Iman

    Assalamu’alaikum. Pak/bu, abi wargi karang anu caket stadion galuh. Nyuhunkeun perhatosanna, jembatan anu di caket stadion tea katingalina hawatos. Siga nu rada ngageser kitu, retakanna mah tos aya lami. Ti jaman gempa tasik anu ageung tea kapungkur. Mung ayeuna katingali geserna asa lumayan tebih. Upami mapah asa rada goyang. Ditambih ayeuna hujan wae, bilih kondisina jadi makin rapuh palaur amblas. Punten pisan pak, bu nyuhunken perhatosanna. Hatur nuhun.

    • Admin

      Terima Kasih atas informasinya untuk jembatan sudah disurvey & diusulkan di anggaran BANPROV tahun 2018

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit